Select Page

Întrebări frecvente

De ce e nevoie să cumpăr serviciile tale?

Social media a devenit una dintre formele de publicitate cu cea mai rapidă creștere chiar în întreaga lume. Creșterea bazei de clienți potențiali face ușoară promovarea produsului sau serviciului tău! Cu cât publicul țintă este mai mare, cu atât sunt mai multe șanse de vânzări.

În cât timp după ce am plasat comanda, se va porni lucrul?

De obicei, începem să lucrăm la campania ta în 24 până la 48 de ore. Depinde de pachet sau de tipul comenzii tale.

Cât timp va dura efectuarea comenzii mele?

Timpul de livrare este diferit pentru fiecare campanie. Rugăm să verifici programul pentru pachet pe care îl primești pe e-mailul tău. atunci când efectuezi comanda.

Ce tip de fani / vizualizări / urmăritori / utilizatori voi primi?

Îți transmitem fani reali 100%! Toți sunt oameni adevărați ca tine și ca noi. Toți fanii vor fi în majoritate vorbitori de limba engleză și vor fi alcătuiți din oameni din SUA, Marea Britanie Canada și din multe părți din Asia și Europa.

Dacă e așa! De ce nu pot vedea ceva exemple pe pagina dvs.?

Lucrăm la paginile și site-urile noastre de mai bine de 2 ani și avem grijă să le păstrăm confidențiale pentru a evita orice neînțelegere cu site-urile de rețele sociale mari unde se află paginile noastre.

Aveți un sistem de plată securizat?

Da, suntem vânzători verificați; suntem conectați la cel mai sigur sistem de plăți de pe web „2checkout.com” Securitatea dvs. financiară este cea mai mare prioritate a noastră; transferul de plată trece printr-o conexiune securizată și criptată de 2CO și nu sunt stocate carduri de credit sau detalii bancare în sistemul nostru.